Heel Holland Bakt André van Duin Janny Robèrt presentator jury

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt André van Duin Janny Robèrt presentator jury

Robèrt van Heel Holland Bakt telt geen calorieën: “Niet sexy”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Dat Robèrt van Beckhoven de baksels in Heel Holland Bakt niet helemaal zelf opeet, betekent niet dat hij plotseling calorieën telt. Dat vindt hij namelijk helemaal niet sexy! En sterker nog: het stoort hem zelfs als vrouwen hun gerechten ontleden of moeilijk doen over een paar calorieën.

Heel Holland Bakt-Robèrt is een echte Bourgondiër

In het AD Magazine van vandaag laat meesterboulanger en -patissier Robèrt van Beckhoven (bekend van Heel Holland Bakt) weten een echte Bourgondiër te zijn. Daarmee bedoelt hij natuurlijk dat hij van veel en lekker eten houdt: "Ik geniet zo van een glaasje en een kaasje". Zodoende is afvallen ook niet helemaal zijn ding. "Ik weet dat minder eten, minder wijnen, meer water het motto is als ik wil afvallen. Maar na verloop van tijd gaat het altijd mis", aldus Robèrt.  

Robèrt stoort zich aan calorieën-tellende vrouwen

Robèrt van Beckhoven ziet het ook niet zitten zijn leven te delen met een calorieën-tellende vrouw: "Die Brabantse gezelligheid zit in mijn DNA. Het stoort me als vrouwen hun gerechten ontleden of moeilijk doen over een paar calorieën. Niet sexy. Gebeurt dat, dan zeg ik: kom op hé, anders ga ik nooit meer met jou uit eten." Keihard, die Robèrt! Het is misschien maar goed ook dat het nog onduidelijk is of hij aantreedt als jurylid bij die kinderversie van Heel Holland Bakt

De finalisten van Heel Holland Bakt 2020 zijn inmiddels bekend! Hoe het hen vergaat, zie je morgen rond de klok van 20:30 uur op NPO1.

Lees verder