Heel Holland Bakt-André betrapt Janny: ‘Hou nou toch eens op’

heel holland bakt andré van duin janny van der heijden chocolade

Heel Holland Bakt stond gisteren in het teken van chocolade. Een feest voor de kijkers… en voor Janny van der Heijden. Die liet zich de baksels namelijk goed smaken!

 

Spoilers voor de Heel Holland Bakt-aflevering van gisteravond.

Chocolade in Heel Holland Bakt

In de vierde aflevering van Heel Holland Bakt gingen de zeven overgebleven bakkers aan de slag met chocolade. Dat leverde hen een hoop frustratie op… Wie wist dat het maken van chocoladebiscuits zo lastig kon zijn? Ondanks dat een hoop baksels mislukten, maakte Janny van der Heijden er toch het beste van.

Janny komt snoepen

Terwijl Janny langs de kandidaten loopt, zien we haar her en der alvast wat proeven… En dat valt ook André van Duin op! Hij vraagt Inge wat Janny bij haar kwam doen. “Janny kwam snoepen”, geeft ze eerlijk toe. “Ja, altijd dezelfde, hè.” Even later zien we Janny bij Zeinab, waar ze weer wordt betrapt door André: “Ik zie dat weer, hè”, lacht hij. “Het is ongelofelijk.” Ook Janny ligt in een deuk: “Zo weet ik hoe de losse onderdelen smaken.

'Het is toch echt niet normaal dit'

André besluit in te grijpen: “Kom, moet jij niet even een rondje gaan doen?” zegt hij tegen Janny. Het duurt echter niet lang of ze duikt op bij Yannis... “Janny, hou nou toch eens op!” spreekt André haar vervolgens streng toe. “Het is toch echt niet normaal dit. Je kan hier niet lopen of je ziet die vrouw eten.

 

Tot slot dan nog de uitslag van deze Heel Holland Bakt-aflevering: Zeinab wist het tot meesterbakker te schoppen. Helaas verging het Yannis minder goed... Hij moest de tent verlaten.

 

Heel Holland Bakt zie je elke zaterdag om 20:30 uur op NPO 1. Even terugblikken? Eerder was het André die zijn buil vol had! Ook leuk: deze acht HHB-alternatieven om nu te streamen.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.