Andre van Duin in Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Andre van Duin in Heel Holland Bakt
Heel Holland BaktTV

Heel Holland Bakt: ‘We hebben onze buik vol van André van Duin’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Heel Holland Bakt vierde vanavond de 75ste verjaardag van André van Duin! Dat betekende dat alle drie de opdrachten in het teken van de presentator stonden… Was dat misschien een beetje overkill?

André van Duin is jarig

Vanavond was de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt te zien. Om stil te staan bij de 75ste verjaardag van André van Duin was het thema van deze week 'André'. En dat betekende hartige hapjes! Naast broodjes kroket en kaaskoekjes, mochten de bakkers echter ook nog aan de slag met een heuse taart in de vorm van een typetje van de presentator. En dat bleek best lastig…

'Buik vol'

Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben best wel wat op- en aanmerkingen op de taarten. Gelukkig blijkt André enorm vergevingsgezind. Hij vindt alle taarten hartstikke leuk en lekker. Toch wordt het hem op een gegeven moment ook te veel: “We hebben ondertussen onze buik vol van André van Duin”, grapt hij.

Heel Holland Bakt op zaterdag

Uiteindelijk mocht Marieke deze week de speld voor de meesterbakker van de week pakken. Helaas moest er ook weer iemand vertrekken... Dat was Mary, die geen indruk maakte met haar bronzen buste van André. Dat betekent dat er nog acht bakkers in de running zijn om Heel Holland Bakt te winnen. 

Ondanks dat André zich vooraf toch wel een klein beetje zorgen maakte over het nieuwe seizoen, weten kijkers het programma nog altijd massaal te vinden. Geen wonder: het format blijft spraakmakend. Vraag de veelbesproken Lynn maar!

Heel Holland Bakt is dit seizoen verhuisd! Je ziet het elke tv-programma zaterdag om 20:30 uur op NPO 1.

Lees verder