HBO Max komt met Nederlandse versie van FBoy Island

Lisa Loeb
© HBO Max

HBO Max heeft vandaag de eerste Nederlandse Max Original aangekondigd! Lisa Loeb zal de Nederlandse versie van FBoy Island presenteren.

Wat kunnen we verwachten?

Voor wie het niet kent: het programma lijkt een beetje op Temptation Island en Ex on the Beach. De show volgt drie vrouwen die naar een tropisch eiland afreizen. Zij worden daar vergezeld door maar liefst 16 mannen. 8 ‘Nice Guys’ die op zoek zijn naar de ware en 8 ‘FBoys’ die alleen maar azen op de enorme geldprijs. Garandeerd smullen dus!

Brandende vragen

Naarmate de datingshow vordert wordt onthuld wie er een Nice Guy is en wie een FBoy. Voor wie zullen de vrouwen kiezen? Het programma gaat op zoek naar antwoorden op dé brandende vragen in het huidige dateleven: Kan een FBoy veranderen? En eindigen Nice Guys echt altijd als laatsten?

 

Komische show

FBoy Island Nederland wordt gepresenteerd door Lisa, een cabaretier, schrijver, zangeres, en presentator, die vooral door haar deelname aan De Slimste Mens erg bekend werd. Ze voelt zich vereerd en trots dat ze het programma mag presenteren voor HBO Max. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in”, zo vertelt ze in een persbericht van de streamingdienst.

Het is nog niet bekend wanneer FBoy Island Nederland te zien is op HBO Max. Niet getreurd, drama-ramptoeristen: Temptation Island: Love or Leave is vanaf vandaag weer te zien op Videoland. Met gloednieuwe koppels en een nieuw element: de swing of love!

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave staan nu op Videoland, elke donderdag volgt een nieuwe aflevering. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.