Harley Quinn keert terug in de nieuwe trailer voor Birds Of Prey!

Veronica Superguide logo
Harley Quinn keert terug in de nieuwe trailer voor Birds Of Prey!

Harley Quinn is back! Nieuwe teaser van Birds Of Prey

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Move over, Pennywise! Iedereens favoriete harlekijn is terug en is helemaal klaar met clowns!

De teaser voor de nieuwste DC Comics-film Birds Of Prey zet je slim op het verkeerde been. De kenmerkende rode ballonnen uit It vliegen langs en we horen het geluid van de enge zeemeeuwen(?). En dan…

Birds Of Prey

Kijk, daar is Harley Quinn, die het helemaal gehad heeft met clowns na haar breuk met The Joker. Opvallend is dat de teaser niet ‘officieel’ naar buiten wordt gebracht. De video is duidelijk afgestemd op It: Chapter Two, en is in principe alleen als trailer te zien vóór deze horrorfilm.

Naast Margot Robbie, als de gestoorde schoonheid Harley Quinn, zien we in Birds Of Prey o.a. Jurney Smolet-Bell als Black Canary, Mary-Elizabeth Winstead als Huntress en Ella Jay Basco als Cassandra Cain/Batgirl. Deze stoere vrouwelijke superhelden/schurken nemen het samen op tegen de seriemoordenaar Victor Zsasz (Chris Messina) en Black Mask (Ewan McGregor).

Het lijkt erop dat Birds Of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn) in februari 2020 in de bioscoop draait. De naam van Joker viel daarnet al even en de nieuwste versie van deze hysterische komediant zien we ergens in oktober verschijnen. De voortekenen voor deze rauwe take op het personage (Joaquin Phoenix) stemmen zéér positief.

Lees verder