Harley Quinn en de Birds Of Prey nemen het op tegen Black Mask in de nieuwe trailer!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harley Quinn en de Birds Of Prey nemen het op tegen Black Mask in de nieuwe trailer!

Harley Quinn is back in de nieuwe Birds Of Prey-trailer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Harley Quinn is terug! Het geflipte clowntje rekent af met de Joker en gaat de strijd aan met Black Mask. Bekijk snel de nieuwste trailer van Birds Of Prey.

In Birds Of Prey maakt Harley Quinn (Margot Robbie) het uit met de gekke Joker, en probeert ze het leven weer op te pakken. Rondhangen met de ‘clown prince of crime’ maakt je niet zo populair, en nu Joker uit beeld is proberen een paar andere boeven wraak op Harley te nemen.

Bovenaan de lijst staan de keiharde gangster Black Mask (Ewan McGregor) en zijn hulpje: de gestoorde seriemoordenaar Victor Zsázs (Chris Messina). Quinn is gelukkig niet alleen! Een team superheldinnen probeert Black Mask achter de tralies te krijgen, en ze willen voor deze gelegenheid best samenwerken met Harley!

Harley Quinn was dé ster uit Suicide Squad: de DC-film waarin een stel schurken op zelfmoordmissie wordt gestuurd om nóg grotere slechteriken uit te schakelen. Deze kaskraker krijgt in een 2021 een vervolg.

Birds Of Prey

In Suicide Squad werd Joker gespeeld door Jared Leto. Het is onduidelijk of we hem nog terugzien in Suicide Squad 2. Wél wordt er schijnbaar ook nog gewerkt aan een film waarin Harley Quinn en Joker samen op een criminele roadtrip gaan, maar rond dit avontuur is het alweer een tijdje stil…

Birds Of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn) gaat op 6 februari in première.

Lees verder