Hallo allemaal! Nieuwe gezichten in tweede seizoen De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hallo allemaal! Nieuwe gezichten in tweede seizoen De Luizenmoeder

Hallo allemaal! Nieuwe gezichten in tweede seizoen De Luizenmoeder

|
|

Laatste update:

Het tweede seizoen De Luizenmoeder gaat bijna van start! Basisschool De Klimop verwelkomt een paar nieuwe ouders.

Een nieuw seizoen De Luizenmoeder betekent ook een paar nieuwe gezichten. Walid Benmbarek was onlangs te zien in de spannende misdaadserie Mocromaffia. Eerder speelde hij rechercheur Mohammed Aydin, in Goede Tijden Slechte Tijden. In 2008 keerde hij eenmalig terug (als geest) ter gelegenheid van de dood van Dian Alberts. Niet GTST's Finest Hour, maar enfin.

Dunya Khayame ken je mogelijk ook uit Goede Tijden Slechte Tijden. Zij speelde Leïla Galouti. In Klem was ze te zien als Aya Dahmani, en in 2008 deed ze mee aan Wie Is De Mol?

De cast is verder onveranderd. Jennifer Hoffman, Ilse Warringa (juf Ank), Diederik Ebbinge (Anton) en de hele reutemeteut zijn weer van de partij. Wat Walid en Dunya precíes voor rol spelen in het tweede seizoen De Luizenmoeder is nog niet bekend. Als we er aan denken hoe krampachtig De Klimop met Sinterklaas omging, kunnen we ons er al wel een voorstelling van maken!

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder draait om basisschool De Klimop. Hannah Roelink (Hoffman) stuurt haar dochtertje naar deze school, en begint helemaal onderaan de bestaande pikorde, als luizencontroleur. De lulligheden van het schoolbestuur, en de grote of juist kleine ego’s van ouders én leerkrachten zorgen ervoor dat Hannah van de ene in de andere verbazing valt!

De Luizenmoeder werd vorig jaar een bizar groot succes. De scherpe humor, gecombineerd met de vreemde (maar herkenbare!) situaties op De Klimop, maakten de serie een dikke hit. Na een sterke opening blééf de populariteit stijgen, en regelmatig keken er ruim 3 miljoen mensen naar de comedyserie. Als je de uitgestelde kijkers meetelt, zelfs bijna vijf! De formule is inmiddels aan verschillende andere landen verkocht.

Sterker nog: de Vlaamse variant gaat vanavond van start!

Het tweede seizoen van De Luizenmoeder start op zondag 10 februari, op NPO3

Lees verder