Nadège in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège in Chateau Meiland

Carlo Boszhard transformeert in Chateau Meiland-huishoudster Nadège

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren kregen we al geniaal nieuws te horen: het nieuwe seizoen van De TV Kantine staat voor één aflevering volledig in het teken van Chateau Meiland. Maar het wordt nog genialer! Persiflagekoning Carlo Boszhard transformeert namelijk in... huishoudster Nadège!

De trouwe schoonmaakster van De Meilandjes maakte een onuitwisbare indruk op SBS6-kijkers en de familie zelf. Inmiddels kan Chateau Marillaux niet meer zonder hun enige werknemer! En uiteraard mag zo'n belangrijk figuur niet ontbreken in de Chateau Meiland-special van De TV Kantine. RTL deelde alvast een eerste beeld van Carlo als Nadège. 

Carlo Boszhard transformeert in Chateau Meiland-huishoudster Nadège

Wat gaat er met Nadège gebeuren?

Nadège ontpopte zich de afgelopen maanden tot volwaardig lid van de Meiland-fam. Ze ging zelfs met hen mee op vakantie! Nu Martien, Erica en Maxime dit jaar nog gaan terug verhuizen naar Nederland, vroegen wij ons wel af: wat gaat er dan met Nadège gebeuren? Als het aan Martien ligt mag ze misschien wel met hen mee naar Nederland. Aww. wat goéééd.

De TV Kantine

Binnenkort kruipen Carlo, Irene en een stel gast-BN'ers weer in de huid van half Hilversum voor een nieuw seizoen van De TV Kantine. Uiteraard moet niet alleen Chateau Meiland eraan geloven. Ook Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, Beste Zangers en The Masked Singer worden op de hak genomen!

De TV Kantine is vanaf 27 februari elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder