Martien Meiland in Cash or Trash op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Cash or Trash op SBS6

Aflevering De TV Kantine volledig in het teken van Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het elfde seizoen van De TV Kantine gaat 27 februari eindelijk van start. RTL verklapt nu al dat de tweede aflevering volledig in het teken zal staan van de familie Meiland. Wat goéééd!

De TV Kantine te gast in het Chateau

Het persiflageprogramma met Carlo Boszhard en Irene Moors speelt zoals gewoonlijk in op de actualiteiten. Nu staan de Meilandjes dus nog hoog op de agenda. “In de tweede aflevering van het seizoen staat Chateau Meiland centraal", zo meldt RTL in een persbericht. "In de 35 minuten durende special volgt de kijker de hysterische belevenissen van de immens populaire familie. Tout Bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland.

Wie is de perfecte Martien Meiland?

Irene Moors zal in de huid kruipen van de broodnuchtere Erica Meiland, maar wie de typische Martien zal nadoen is nog niet bekend. Gaat Carlo het zelf doen? Of wordt het toch Koos van Plateringen, die in zijn Instagram-post een Martien-make-over gehad lijkt te hebben? We zijn benieuwd! Een ding is zeker: we gaan Koos sowieso terugzien in De TV Kantine.

Nieuw seizoen De TV Kantine

Met de seizoensopening blikt het programma terug op de afgelopen tien jaar van het programma. Na de terugblik en de Meiland-aflevering zijn er nog genoeg andere programma’s waar De TV Kantine de draak mee steekt: “Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer”.

Aflevering De TV Kantine volledig in het teken van Chateau Meiland

Voorgaande jaren leverden de persiflages hilarische beelden op:

De TV Kantine is vanaf 27 februari elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder