Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Wat?! Had boer Geert tijdens de citytrip met Angela al een andere vriendin?

|
|

Laatste update:

We waren allemaal in de ban van het laatste seizoen BzV. Vooral Geert zijn liefdesavontuur was bijzonder spraakmakend. De boer maakte op een botte manier een einde aan zijn korte relatie met Angela tijdens de citytrip. Angela vermoedt dat hij tijdens hun trip al een relatie had met een ander en daarom zo kil deed. 

Angela, Vera, Wendy of Ingrid

Kort na de finale liet Geert weten dat hij door Boer zoekt Vrouw toch indirect de liefde had gevonden. En dat is niet met Angela, Vera of Wendy... nee er komt nog een vrouw in de mix: Ingrid. Hij stelde dat ze hem na het programma een berichtje had gestuurd en dat ze toen (na het programma dus) een relatie kregen. Maar volgens Angela is Geerts nieuwe vriendin helemaal niet zo nieuw. Ze denkt dat de boer al een relatie had met Ingrid voor de opnames van de citytrip.

'Wees gewoon een kerel'

Angela had het vermoeden dat er iets niet helemaal klopte tijdens hun trip. "Hij was koeler, afstandelijker", zegt Angela tegen De Gelderlander. "Zeker weten doe ik het niet, maar ik vermoed dat hij haar toen al had leren kennen. Wees gewoon een kerel en zeg het eerlijk. Voor mijn gevoel heeft hij mij en het programma voorgelogen.”Ze gaf zelf ook toe te twijfelen aan haar gevoelens voor Geert, maar het was toch de nuchtere boer die een einde maakte aan hun liefdesverhaal. Geert ontkent dat Ingrid de reden was van zijn kille gedrag tijdes de citytrip. Volgens hem was er gewoon geen vonk tussen hem en Angela. "Er was geen klik. Dat heb ik ook tegen haar gezegd. Alleen moet dat voor de camera’s. Dat komt dan bot over.” Klik of geen klik, als Geert al een ander had voor het einde van de opnames, had hij dat wel even kunnen melden...

Lees verder