Guy Pearce en Carice van Houten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guy Pearce en Carice van Houten

Guy Pearce en Carice van Houten werken opnieuw samen voor nieuwe film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Guy Pearce houdt een rol vrij voor zijn vriendin Carice van Houten in zijn regiedebuut. De twee werken opnieuw samen voor de nieuwe psychologische thriller Poor Boy.

Guy doet vooral acteerwerk, maar gaat binnenkort voor het eerst regisseren. Het is de bedoeling dat Carice een rol krijgt in de film en dat terwijl ze bijna was gestopt met acteren door Game of Thrones!Carice is een geweldige actrice en elke keer dat ik met haar werk, is een geweldige ervaring,” vertelt hij aan het Australische tijdschrift Who.

Poor Boy

De Hollywood-ster, bekend van Memento, hoopt dus binnenkort zijn vriendin te regisseren, maar zelf wil hij ook een rol spelen in de psychologische thriller. Poor Boy volgt een zevenjarig jongetje dat erachter komt dat hij niet degene is die hij denkt dat hij is. We kunnen niet wachten Carice opnieuw te zien in een dramarol, want dat doet ze kneitergoed. Zo was ze laatst nog te zien in de bloedstollende serie Red Light.

Amsterdam en Australië

Guy en Carice leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Brimstone, die een Europese Oscar kreeg. Ze wonen nu grotendeels samen in Amsterdam. Ze kregen ook een zoontje, Monte. “Monte gaat nu naar de kleuterschool en we hebben een fijn leven samen. Maar ik leef nog steeds met één been in Australië en dat zal ik nooit opgeven.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder