Red Light, Carice en Halina

Veronica Superguide logo
Red Light, Carice en Halina

Zien: Red Light heeft een bloedstollende trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We werden hier en daar al geteased, maar vandaag verscheen dan eindelijk de volledige trailer van de serie Red Light. De reeks van Carice van Houten en Halina Reijn belooft nu al heel wat hoge ogen te gaan gooien.

In Red Light raken de levens van Sylvia (Carice van Houten), Esther (Halina Reijn) en Evi (Maaike Neuville) onbedoeld met elkaar verwikkeld na een mysterieuze verdwijning. De drie komen terecht in de duistere wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Amsterdam en Antwerpen. Benieuwd? De trailer is zojuist uitgebracht! 

(Inter)nationale prijzen

Helaas duurt het nog tot begin 2021 voordat het grote publiek van de reeks kan genieten, maar dat geldt niet voor een selecte groep. Vandaag kwam namelijk het nieuws naar buiten dat Red Light meedingt in de competitie van het internationale televisiefestival 'Canneseries'. Op dat evenement krijgt de dramaserie dan ook een heuse internationale première. In Nederland zijn de eerste twee afleveringen van de reeks op donderdag 1 oktober voor het eerst te zien tijdens het Nederlandse Film Festival. Daar maakt de serie ook nog eens kans op een Gouden Kalf. Dat belooft wat!

Red Light is vanaf begin 2021 te zien bij BNNVARA OP NPO1.

Lees verder