gtst goede tijden slechte tijden logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
gtst goede tijden slechte tijden logo

GTST-seizoen eindigt op 28 mei; nieuwe afleveringen in september

|
|

Laatste update:

O no… Actrice Caroline de Bruijn maakte zojuist bekend dat het huidige seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) een stuk eerder stopt dan gepland. Op 28 mei zal de laatste aflevering van de soap te zien zijn. Dit jaar dus toch echt zonder spannende cliffhanger

Zomerstop GTST vervroegd naar 28 mei

De zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) valt dit jaar een stuk vroeger… Het huidige seizoen van de serie komt op 28 mei tot een einde. Het slechte nieuws werd zojuist gebracht door actrice Caroline de Bruijn (Janine Elschot). Ze bevestigt dat de opnames van de soap al een paar weken stilliggen. Zodoende zag je op dit moment bijvoorbeeld ook nog maar vier afleveringen per week. Helaas is het de medewerkers van Goede Tijden niet gelukt om tot een volgende creatieve oplossing te komen. Door de beperkingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen, is het volgens Caroline simpelweg niet mogelijk om de gebruikelijke kwaliteit te leveren.

GTST in september terug met nieuwe afleveringen

Gelukkig heeft Caroline ook nog een snippertje positief nieuws voor GTST-fans! Het is namelijk de bedoeling om in september gewoon terug te keren met een lading verse afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden. "In het nieuwe seizoen, op RTL, beginnen we gewoon met nieuwe afleveringen. De cast ziet er namelijk enorm naar uit om in het nieuwe seizoen de dertigste verjaardag van de soap te vieren", aldus de actrice.

Lees verder