GTST, Buurtsuper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, Buurtsuper

GTST-nieuws! Meerdijk krijgt een buurtsuper met nieuw castlid als eigenaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu de veranderingen bij GTST langzaam zijn vruchten lijken af te werpen, is het weer tijd om iets nieuws te introduceren. Binnenkort maakt acteur Hamza Orthman daarom zijn opwachting als Ilyas El Amrani, de eigenaar van de Buurtsuper.

Hamza vertelde dit weekend aan RTL Boulevard alvast wat zijn personage te wachten staat. "Ilyas is een hele serieuze jongen. Hij studeert Bedrijfskunde en naast dat hij studeert, is hij ook eigenaar van de Buurtsuper. Die combinatie is soms best lastig voor hem." Toch zal het GTST niet zijn als hij niet te maken krijgt met de liefde. "In het begin krijg ik veel met Merel en Julian te maken en later komen er steeds meer verhaallijnen tussen Ilyas en de rest. Er is namelijk ook een jongedame die een oogje heeft op Ilyas." Dat belooft wat! Bekijk hieronder het hele fragment. 

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Na de zomerstop

Het is vanwege de timing goed mogelijk dat we Hamza net als Edwin Jonker ook na de zomerstop terug zullen zien. Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen besloten de makers begin deze maand niet meer te hopen op een vroegtijdige terugkeer. Daarom komt er dit jaar al op 28 mei een einde aan het seizoen. Lees er hier alles over.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder