Edwin Jonker, GTST, nieuw karakter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edwin Jonker, GTST, nieuw karakter

Edwin Jonker scoort rol in GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Edwin Jonker heeft een rol bemachtigd in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur, die je onder andere kunt kennen van F*ck de Liefde, The Passion en De ontsnapping, gaat vanaf 6 april de rol van Richard van Nooten vertolken.

Het personage van Edwin Jonker gaat de strijd aan met zakenman Ludo Sanders. Ludo komt er al snel achter dat hij steeds overboden wordt tijdens een online veiling door Richard. Niet veel later blijkt dat de twee elkaar al kennen van vroeger en dat ze op zijn zachtst gezegd geen dikke vrienden zijn...

Ludo 2.0

Richard is namelijk zelf ook een harde zakenman, die soms behoorlijk arrogant kan zijn en kickt op het feit dat hij de strijd aan kan gaan met Ludo. Eén ding is duidelijk: Richard gaat vol voor de doelen die hij voor ogen heeft en doet er dan ook alles aan om deze te behalen, koste wat het kost. Het is voor Ludo te hopen dat hij zijn vrouw Janine voor de streken van Richard kan beschermen.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Warm welkom

Hoewel zijn personage dan niet hartelijk wordt ontvangen door Ludo Sanders, was dat voor de acteur op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden wel anders. Aan NU.nl laat Edwin Jonker weten dat hij zich direct welkom voelde op de set. "Ik kreeg een rondleiding, een eigen postvakje en een eigen kleedkamer." Wij vermoeden dan ook dat hij langer blijft dan de duur van het flitsbezoekje van Stefano Sanders. Wie weet zit hij dus nu verplicht thuis vanwege de verplichte stop van GTST en zien we hem mogelijk later weer terug.

GTST is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Vanaf 6 april is Edwin Jonker te zien.

Lees verder