GTST gaf Johnny Kraaijkamp direct een vast contract

Door Redactie
Johnny Kraaijkamp vaste rol GTST

Eerder waren we nog bang dat de rol van Johnny Kraaijkamp als opa Henk in GTST van korte duur zou zijn, maar daar blijkt niets van waar. De makers van GTST gaven hem namelijk direct een vast contract! 

Dit laat de acteur weten in het NPO1 radioprogramma De Perstribune. 

Vroege tijden

Johnny Kraaijkamp is blij met zijn vaste aanstelling in GTST. "Hoe je het wendt of keert, het is altijd maar weer onzeker en je hebt een half jaar werk en daarna moet je maar weer zien." Maar het was wel even wennen voor de acteur, die momenteel als vrouw te zien is in de musical Verliefd op Ibiza. Zo liet hij eerder weten dat hij moeite had met de vroege opnames (soms zit hij al vanaf 07:00 uur in de make-up) en dat hij zijn scripts soms aanpast om het allemaal wat natuurlijk te laten klinken. Niets mis met de laatste, denken wij met die problemen bij GTST

Iets ernstig

En hoewel hij nu nog te zien is als de grappige opa Henk, die rustig op de wc zijn krantje leest, zijn dochter irriteert en alle geheimen onthult aan barvrouw Laura, gaat dat de komende tijd nog veranderen. Johnny Kraaijkamp onthulde namelijk dat Henk iets ernstig gaat overkomen... ernstiger dan dat lijk in de caravan van Bobby? Wij houden het in de gaten.

Op Twitter krijgt de acteur op dit moment nog wat wisselende recensies. Lees ze hieronder.