GTST, huwelijksaanzoek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, huwelijksaanzoek

De maandtrailer van GTST belooft twee nieuwe gezichten, een lijk en meer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van een bijzonder huwelijksaanzoek, nieuwe gezichten tot aan een lijk. De makers van GTST doen er in februari alles aan nieuwe kijkers binnen te halen en de oude vertrouwde te behouden. 

We hebben er even op moeten wachten, maar in februari maakt Johnny Kraaijkamp eindelijk zijn opwachting in GTST. Wij waren al bang dat de rol van de acteur kort maar krachtig was, maar hij schoof gewoon wat later aan als opa Henk, de vader van Saskia Verduyn. Alleen of iedereen in Meerdijk op zijn komst zit te wachten, is nog maar de vraag. Hij onthult namelijk het 'geheim' dat de familie Verduyn met zich meedraagt.

Bo Maerten 

Maar niet alleen Johnny Kraaijkamp voegt zich in februari bij de cast, ook actrice Bo Maerten (die we onlangs nog zagen in de film F*ck de liefde) maakt in februari haar opwachting. Zij vertolkt de rol van Amelie Hendrix, een jonge en getalenteerde restaurateur die opvalt bij dé Ludo Sanders. 

Vluchten

Wat de kijker nog meer staat te wachten? Lucas Sanders, die altijd van de mannenliefde was, vraagt (de moeder van zijn zoon) Tiffy onverwacht ten huwelijk, de oplopende ruzie van Nina en Bing komt met dit enge schilderij tot een hoogtepunt (of toch niet?) én een lijk. Bobby en Lana, de twee vervelende pubers, vluchten weg voordat Bobby berecht kan worden. Maar als Amir en Sjors in de caravan van Bobby gaan kijken, blijkt daar plots een lijk te liggen. Is dat nu Bobby's oom Casper of zien we dat verkeerd?

Einde van Daan Stern?

Televizier ontdekte nog iets: er wordt met geen woord gerept over Daan Stern (Dorian Bindels). Zou de acteur er vanwege de flexwet drie maanden tussenuit zijn geglipt of is het einde verhaal voor de rechercheur uit Meerdijk? Wij houden het in de gaten. Bekijk hieronder de maandtrailer.

Lees verder