lego masters jamai loman aflevering 6 ravage

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
lego masters jamai loman aflevering 6 ravage
RTLTV

Grote ‘ravage’ in LEGO Masters: ‘Dit kan écht niet’

|
|

Laatste update:

De zesde aflevering van LEGO Masters was de spectaculairste tot nu toe! De eerste opdracht eindigde in een complete ravage… Brickmaster Esmee is teleurgesteld: “Dit kan écht niet.

Spektakel in LEGO Masters

Het was vanavond tijd voor de zesde aflevering van LEGO Masters. En deze aflevering kan met recht de spectaculairste tot nu toe worden genoemd! Voor de eerste opdracht moesten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een reusachtige weerballon bouwen. De crux? Het bouwwerk moest precies het juiste gewicht hebben, zodat de ballon netjes bleef zweven.

Koppige deelnemers

De opdracht was een stuk lastiger dan je misschien zou denken… Brickmaster Esmee waarschuwde de teams daarom meerdere keren: ga vooral testen! De meeste kandidaten waren echter koppig en sloegen haar advies in de wind. En dat had grote consequenties... Alleen Sander en Arne – check hier alle LEGO Masters-deelnemers – weten aan de opdracht te voldoen. De rest van de bouwwerken stort neer of vliegt met een rotgang omhoog, zelfs helemaal tot aan het plafond!

'Wat een ravage'

Nieuwbakken LEGO Masters-presentator Jamaiaan wie de kijkers eerst een beetje moesten wennen – is zwaar teleurgesteld: ”Wat een ravage”, verzucht hij. “Het is echt ongelofelijk. Ik moet ook zeggen: ik sta hier best wel versteld van. We zijn bij aflevering zes en we hebben heel wat goede bouwers naar huis moeten sturen en dan gebeurt er dit. Ik vind dat best wel bizar eigenlijk.” Ook Esmee is teleurgesteld, zeker omdat ze dus hard op het testen gehamerd heeft. “Dit kan écht niet”, stelt ze.

Tot slot dan de verliezers van de aflevering... Het doek viel vanavond voor Stefan en Klaartje. Er zijn vier teams over, die volgende week strijden in de kwartfinale.

LEGO Masters zie je elke zaterdag om 20:00 uur op RTL 4. In de stemming blijven? Dit zijn de zeven beste LEGO-films.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder