lego masters seizoen drie presentatie jamai loman Andy Peelman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
lego masters seizoen drie presentatie jamai loman Andy Peelman
RTLVI

Teleurstelling door ‘saaie’ LEGO Masters: ‘Mis Ruben Nicolai’

|
|

Laatste update:

LEGO Masters is weer van start! Het derde seizoen kent twee nieuwe presentatoren en daar moeten veel kijkers nog een beetje aan wennen: “Haal Ruben Nicolai alsjeblieft terug.

Jamai presenteert LEGO Masters

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is begonnen! Iedereen ging er vrolijk van uit dat Ruben Nicolai terug zou keren als presentator, maar niets bleek minder waar. Jamai Loman heeft het stokje namelijk overgenomen. Jamai geeft aan het een hele eer te vinden dat hij LEGO Masters mag presenteren. Ook liet hij weten dat wel geheel op zijn eigen manier te gaan doen. “Ik bouw niet, ik beoordeel niks, het enige wat ik doe, is vertellen wat de opdracht is en de bouwers een beetje begeleiden door de uitzending heen”, zo vertelde hij.

'Ontzettend saai'

Helaas blijkt die manier niet bij iedereen in de smaak te vallen… Veel kijkers geven aan het 'enthousiasme' en het 'medeleven' van Ruben te missen. De manier waarop Jamai presenteert noemen ze 'saai'. En dat maakt hem volgens de kijkers minder geschikt voor een tv-programma als LEGO Masters.

De afvallers

Zoals gezegd was dit nog maar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van LEGO Masters. Dat betekent dat Jamai nog een heel seizoen heeft om zich de presentatie van het programma eigen te maken! Helaas geldt dat niet voor de teams... Zij mogen niet allemaal tot het einde blijven. Er werd zelfs vanavond meteen al een team naar huis gestuurd. We moesten afscheid nemen van Steven en Steven. Check hier wie de andere deelnemers allemaal zijn.

LEGO Masters zie je elke zaterdag om 20:00 uur bij RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder