Leroy Molkenboer, Maxime Meiland en Claire

Veronica Superguide logo
Leroy Molkenboer, Maxime Meiland en Claire

Grote domper voor Maxime Meiland op vakantie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Realityster Maxime Meiland, die ook haar eigen SBS6-show kreeg met Petit Chateau, zit met de handen in het haar. Er is paniek! Wat een gezeik! Ze is op vakantie, maar haar mobieltje maakt ook onbedoeld heel veel vlieguren (letterlijk).

Meid, wat een gedoe allemaal! Nou, het zit zo. "We zijn heerlijk op vakantie, maar door de drukte vergeet je wel eens wat", schreef Maxime bij een Insta-story. Nou, je weet waarschijnlijk al wat ze kwijtraakte...

Mij niet bellen! 

De fam roept natuurlijk al vaak 'Mij niet bellen!', maar die catchphrase is nu ook letterlijk van toepassing op Maxime. "Dit keer vergat ik mijn telefoon in het vliegtuig… Hij heeft al reisjes gemaakt van Polen tot Lyon." Maxime kon dat precies achterhalen met de 'Find My iPhone'-functie. De smartphone bevindt zich nu op - houd je vast - 949k kilometer (!) van haar huidige locatie. Wat erg!

Maxime vs. KLM

De realityster - die laatst (of misschien wel nog steeds) vakantie vierde in Italië - deelt ook nog even een sneer uit aan KLM. "KLM wil hem helaas niet in het vliegtuig zoeken", schreef ze. Uiteraard werd de vliegmaatschappij ook getagd. Zal Maxime's influencerpower werken? Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Grote domper voor Maxime Meiland op vakantie

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder