montana maxime meiland petit chateau roze

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
montana maxime meiland petit chateau roze

Maxime Meiland: ‘Dak gaat eraf in de laatste aflevering Petit Chateau’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het huis van Henk en Marloes is eigenlijk te klein voor nóg een babykamer. Aangezien er echter toch echt een vijfde kindje op komst is, wordt de hulp van Petit Chateau ingeroepen. Hoe gaan Maxime en Montana Meiland dit aanpakken?

Er is helemaal geen babykamer

Ditmaal geen lege babykamer, die Maxime en Montana Meiland alleen nog (zelf?) op hoeven te knappen… In deze aflevering van Petit Chateau is het probleem namelijk een stuk groter: er is helemaal geen kamertje! Henk en Marloes zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe woning, die simpelweg niet groot genoeg lijkt voor hun vijfde kindje. Het is aan Maxime en Montana om tóch een babykamer te realiseren. Hoe gaan ze dat doen?

Een dakkapel in Petit Chateau

Maxime en Montana komen er snel achter dat het huis echt te klein is voor vijf aparte kamers. De Meiland-meiden zien maar één oplossing: een dakkapel. Wat eerst een onmogelijke opgave lijkt, lukt uiteindelijk toch: er wordt binnen twee dagen tijd een dakkapel geplaatst. “Het dak gaat eraf vandaag. Dat is een ding dat zeker is”, zegt Maxime. Profetische woorden. De dakkapel blijkt namelijk nog maar het begin: niet alleen de nieuwe babykamer, maar ook alle vier de bestaande kinderkamers worden opgeknapt. Henk en Marloes zijn dolblij met het onverwachte eindresultaat!

Van de allereerste over-the-top-verbouwing tot de geweldige sprookjeskamer die de Meiland-dochters vorige week neerzetten; Maxime en Montana hebben wel een vakantie verdiend. Gelukkig kunnen ze deze zomer even bijkomen. Dit was namelijk de - voorlopig - laatste aflevering van Petit Chateau.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder