Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Gaan de Meilandjes voor een Italiaans avontuur?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien, Erica en Maxime Meiland hebben de verhuisspullen nog niet eens uitgepakt of ze zijn alweer gevlogen. Letterlijk, want het drietal is op het vliegtuig gestapt naar Italië. Bij Shownieuws speculeerden ze vanavond over de reden hiervan! 

Het zou om een simpel shoptripje kunnen gaan, maar het management schemert door dat er iets zakelijks aan de hand is. Alleen wat precies?

Speculaties alom

Nou, laat het maar aan Evert Santegoeds over om lekker te speculeren. Hij heeft er nu al de wildste ideeën over, zo bleek vanavond wel bij Shownieuws. "Ze zitten in Milaan", weet hij te vertellen. "Wat ze daar doen, is helemaal niet duidelijk. Ik weet niet of ze er nog een kasteel bij willen hebben, dat waag ik eigenlijk te betwijfelen." Toch heeft hij zijn hersens hard gekraakt om een reden te verzinnen...

Meiland, Mailand, Milaan? 

En daardoor komt hij maar op één conclusie: hun naam! "Ik zat eens te denken: de naam 'Meiland', waar zou dat vandaan komen? Ik weet wel dat in Duitsland Milaan 'Mailand' is, dus of ze nu naar hun roots gaan zoeken, ik weet het niet. Voor hetzelfde geldt, zie ik ze vliegen en denk ik veel te diep na. En zijn ze gewoon aan het shoppen", aldus Evert. 

Beluister hieronder naar zijn wildste theorieën. 

In Italiaanse sferen

Wat ze dan ook in Milaan doen, en of het te maken heeft met de filmrol van Martien, valt nog even af te wachten. Gelukkig kunnen we vooralsnog genieten van de heerlijk zonnige foto's van 'bella' Italia.

Shownieuws is iedere werkdag om 23.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder