Once Upon a Time komt naar Disney Plus

Veronica Superguide logo
Once Upon a Time komt naar Disney Plus

Greatest Showman en OUAT binnenkort op Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zoek je een meeslepende musical óf een sprookjesachtige serie? Disney+ komt binnenkort met The Greatest Showman én alle seizoenen van Once Upon a Time!

The Greatest Showman maakte in 2018 niet meteen een hele goede indruk in de bioscoop, maar al snel groeiden de bezoekcijfers enorm en werd de soundtrack een grote hit! De film gaat over kermiskoning P.T. Barnum (Hugh Jackman), die een circus samenstelt met mensen die worden gezien als ‘freaks’. Barnum beleeft enorme successen, maar raakt daarna het welzijn van zijn bijzondere collega’s uit het oog…

Je ziet The Greatest Showman vanaf 20 november op Disney+! Hugh Jackman is schijnbaar hard bezig met het maken van een sequel.

Once Upon a Time

Emma Swan (Jennifer Morrisson) werkt als deurwaarder, maar ze heeft het gevoel dat er iets niet klopt in haar leven. Als ze met een smoes naar het mysterieuze plaatsje Storybrooke gelokt wordt, ontdekt ze dat het dorpje bewoond wordt door vervloekte sprookjesfiguren.

Je schakelt in voor het mysterie, maar je blijft kijken door de outfits van de Evil Queen!

Once Upon a Time zit boordevol bekende sprookjesfiguren; inclusief degene die in beroemde Disney-films te zien zijn. Alle zeven seizoenen van het fantasydrama staan vanaf 27 november op Disney+!

Lees verder