• BN'ers

Gordon via Instagram: ‘leven zonder social media bevalt me enorm goed’

Gordon

Gordon vindt zijn leven zonder sociale media heerlijk, zo schrijft hij op zijn Instagram-pagina. De zanger en televisiemaker checkte dinsdagochtend weer even in op zijn account, maar hij is niet voorgoed terug, verzekert hij zn volgers.

‘Doe het ook!’

"Even een teken van leven. Leven zonder Instagram of andere sm-vervuiling bevalt me enorm goed. Doe het ook!", schrijft de 54-jarige bij een foto van zichzelf. "Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul verandert en juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen. Step out of the ratrace en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen niet gerelateerd aan je privéleven."

Down The Road en Kookklunzen

Dat is dan ook precies wat Gordon nu doet. Hij is deze week weer maar heel even online om zijn programma's Down The Road en Kookklunzen te promoten. De tv-maker is al vaker offline gegaan, maar keerde ook regelmatig weer terug. "Ik hoop wel dat jullie me een beetje gemist hebben dat dan weer wel! Het gaat goed met deze ouwe baas!"

Gordon zei in september ook dat hij geen interviews meer met Nederlandse media wil doen. Hij is nog wel regelmatig te zien op tv, bijvoorbeeld als Donald Trump in Even Tot Hier.

Bron: ANP / Veronica Superguide