‘Kon ik maar even Biden zijn’: Gordon als Trump in Even tot hier

Veronica Superguide logo
‘Kon ik maar even Biden zijn’: Gordon als Trump in Even tot hier

‘Kon ik maar even Biden zijn’: Gordon als Trump in Even tot hier

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In de uitzending van Even Tot Hier van gisteravond zagen we hoe Gordon in de huid van de Amerikaanse president Donald Trump kroop! Compleet met welbekende oranje huid en vlassige haren. De gelijkenis is treffend!

Even tot hier met geweldige imitatie

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van het geweldige De Kwis, zijn sinds een paar weken terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. De twee presentatoren nemen samen met hun (digitale) publiek en gasten de week door. Uiteraard moesten Niels en Jeroen het deze week even over de Amerikaanse presidentsverkiezingen hebben. Ondanks dat het inmiddels lang en breed duidelijk is dat Donald Trump zijn tijd als president erop zit, wil hij zijn verlies van uitdager Joe Biden nog niet toegeven… En dat is natuurlijk voer voor een imitatie!

Zien: Gordon geweldig als Donald Trump

In de Even tot hier-uitzending van gisteren was Gordon te gast. Ditmaal niet als zichzelf, maar als Donald Trump! Voor de gelegenheid paste de zanger een van zijn grootste hits aan tot "Kon ik maar even Biden zijn" – en nee, dat was helemaal niet vals! Wij hebben in ieder geval enorm genoten van de geweldige imitatie, compleet met de oranje huid, het pruilmondje en de vlassige haren. Hieronder zie je het fragment met Gordon Trump, die zich inmiddels trouwens weer een stuk beter voelt:

Even tot hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Lees verder