Gordon reageert voor het eerst op camera na overval

Veronica Superguide logo
Gordon reageert voor het eerst op camera na overval

Gordon reageert voor het eerst op camera na overval

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL Boulevard kreeg Gordon gisteren voor het eerst sinds de gewelddadige en traumatische overval in zijn Amsterdamse huis voor de camera. Hoe gaat het nu, een dikke maand na die verschrikkelijke gebeurtenis?

Boulevard-reporter Jamie Trenité vroeg hoe het nu eigenlijk met Gordon gaat. "Ja, het gaat heel goed", begon hij, om het vervolgens ook weer meteen te nuanceren. "Nou ja, heel goed, naar omstandigheden wel." Gelukkig heeft de altijd openhartige entertainer al wel weer wat werk kunnen oppakken: de opnames van zijn succesvolle ouderenprogramma 100 Jaar Jong konden laatst worden afgerond!

Impact

Natuurlijk gaat zo'n gewelddadige overval, inclusief doodsbedreigingen en vernederingen, niet snel uit je systeem. "Het heeft wel heel veel impact gehad op mezelf als persoon zijnde", zei Gordon dan ook. "Ik wil er eigenlijk ook liever niet heel veel over zeggen." En dan heeft een hele begrijpelijke reden. "Dat kan ook eigenlijk niet, omdat het onderzoek nog steeds loopt. Maar het gaat goed." Over dat onderzoek gesproken: er is tot nu toe tenminste een verdachte opgepakt. 

Horeca-debacle 

Gordon is naast SBS6-gezicht ook horecaondernemer. En die hebben het moeilijk, zeker nu ze nog langer dicht moeten blijven na de aangescherpte coronamaatregelen. Hij heeft verschillende zaken, in Amsterdam en Blaricum, maar de situatie is bar en boos. "Als ondernemer kan ik je vertellen dat het je recht in je ziel raakt, als je zes jaar lang iets hebt opgebouwd wat je gewoon neer ziet storten." Vooral de vestiging in de hoofdstad is hard geraakt. "Heel eerlijk: in Amsterdam is het op dit moment diep en diep triest. Verbluffend genoeg loopt Blaricum goed met to go en af halen, maar Amsterdam is gewoon leeg. Dan huilt je hart wel ja."

Lees verder