Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon
BN'ers

Gordon breekt met media: 'Hij is er helemaal klaar mee!'

|
|

Laatste update:

Het gaat niet helemaal lekker bij Gordon. Na acht jaar ziet hij zijn allergrootste droom in duigen vallen en dat valt hem heel zwaar. De zanger moet de deuren van zijn koffietentje Blushing voorgoed dichtgooien. Dat is niet het enige wat hij achter zich wil laten; Superguide-columnist Rob Goossens vertelt aan de desk bij RTL Boulevard dat Gordon nu breekt met de media. 

Gordon is -zoals we hem kennen- niet vies van een camera en microfoon. Of eigenlijk, dat was hij! Volgens Rob Goossens heeft hij genoeg van de media. De mediadeskundige en zijn team zochten de zanger op bij de definitieve sluiting van Blushing, maar daar wilde Gordon niets van weten. ''Het ging eigenlijk van kwaad tot erger. Toen onze verslaggever vroeg hoe het ging, werd hij echt boos. Toen kwam het hoge woord eruit. Gordon wil namelijk nooit meer interviews doen en hij is helemaal klaar met de media'', vertelt Rob. 

'Voelde zich onbegrepen'

Presentator Eddy Zoey is niet helemaal overtuigd van de mediabreuk van Gordon. Volgens Rob was de relatie met de media niet helemaal opperbest de laatste tijd. ''Gordon voelde zich regelmatig onbegrepen en heeft vaker geroepen dat hij wel heel negatief werd neergezet. Je zou het toch niet verwachten bij iemand die tot nu altijd graag in de spotlights stond'', vertelt hij. 

Contract

Hoewel de zanger regelmatig wordt bestempeld als prima programmamaker, kan hij ook rekenen op flink wat kritiek. Zo sneerde de bevreesde tv-recensente Angela de Jong nog naar Gordon, waar hij op zijn beurt dan weer een schepje bovenop wist te doen. Of we de flamboyante Gordon nu echt moeten gaan missen voor de camera's is nog wat onduidelijk. Zijn contract bij Talpa loopt nog een jaar en volgens Rob is het allesbehalve fijn voor de zender dat de zanger dit soort uitspraken doet. ''Ik denk niet dat de zenderbazen Gordon een nieuw aanbod gaan doen'', aldus de Superguide-columnist. 

RTL Boulevard is iedere dag om 18:35 te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder