Down The Road-kijkers enorm te spreken over Gordon: ‘fantastische programmamaker’

Door Redactie
Gordon

Na een paar maanden uitstel was de eerste aflevering van Down The Road met Gordon gisteren te zien op SBS6. Volgens kijkers deed Gordon het tot hun eigen verbazing heel goed!

Du-bye haters

De zanger heeft zijn plekkie gevonden in Dubai, maar blijft uiteraard wel programma's maken voor SBS6. In zijn versie van de Vlaamse hitshow Down The Road - waarin jongeren met het Syndroom van Down een reis maken - werden de kandidaten gisteren aan elkaar geïntroduceerd. Dat was spannend, want ze moesten afscheid nemen van hun familie.

Daarna begon de busrit met Gordon en die was super gezellig: hij zong liedjes met de deelnemers en maakte leuke grapjes. Niet alleen de groep, maar ook Gordon veroverde de harten van de kijkers. Op Twitter regent het "complimenten voor Gordon”. Vooraf klonk nog best wat kritiek op Gordon. Kon hij zichzelf wel wegcijferen in een groep? Is de presentator, die best vaak in ophef-situaties belandt, wel een geschikte reisleider? Het viel volgens kijkers dus alles mee.

Twitter Glitter

En twitter heeft nog wel meer lof voor de ex-Topper. Zo bewijst Gordon volgens een kijker dat hij een “fantastische programmamaker” is. Iemand anders noemt Gordon “super lief”.

Love is in the air

Gordon was niet de enige ster van de avond. Een van de kandidaten, Thirza, had een oogje op deelnemer Nick en kon dat niet voor d’r houden. “Mag ik wat zeggen? Ik vind jou gewoon heel lief eigenlijk. Ik heb zo het gevoel dat ik best wel een beetje verliefd op je ben eigenlijk.” Nicks hart swipete direct naar rechts en dat gaf hij gelijk aan:  “Dat vind ik super lief. Ik hou van jou.

Down The Road is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.