Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth
BN'ers

Gordon komt terug op ingrijpend besluit

|
|

Laatste update:

Regen, kou en dan plots weer zon: we leven in wisselvallige weergetijden en Gordon zit momenteel een béétje in een zelfde bui. Nog geen week geleden nam hij een ingrijpend besluit (voor een BN’er): weg met Insta. Nu komt hij daar tóch weer op terug.

Daar is-ie weer! Gordons Instagram staat weer live, inclusief een lekker lange bio. "Entertainer, singer songwriter, producer, writer, entrepeneur, comedian, tv host, interior designer but most of all a crazy guy who loves life! Forever young!" De droogte heeft uiteindelijk zes dagen geduurd. Echte Gordon-fans zaten die dagen trouwens niet in zak en as: het Insta-account van zijn hondjes Rocco en Toto bleef wel steeds in de lucht.

Gordon en de media

Een nieuwe post is er nog niet, maar dat Gordon besloot toch niet definitief afscheid te nemen van Instagram, is nu wel duidelijk. Zijn laatste post is nog steeds dat emotionele bericht over de sluiting van zijn Blaricumse koffietent Blushing. "Ik weet dat ik trots kan zijn op wat ik heb neergezet. Dat ik al die nare vervelende azijnpissers anders heb bewezen. Namelijk dat als je je hart volgt en je vasthoudt aan je dromen, die ook werkelijkheid kunnen worden."

'Nooit meer interviews doen'

Het gaat niet helemaal lekker bij Gordon. Na acht jaar zag hij zijn allergrootste ondernemersdroom in duigen vallen en dat viel hem vanzelfsprekend heel zwaar. Het lijkt er ook op dat we 'm verder weinig gaan zien rondom zijn programma's voor SBS6. Zo is de presentator, die in Dubai woont, wel een beetje klaar met de media. Dat vertelde Veronica Superguide-verslaggever Rob Goossens afgelopen weekend in RTL Boulevard. "Het ging eigenlijk van kwaad tot erger. Toen onze verslaggever vroeg hoe het ging, werd hij echt boos. Toen kwam het hoge woord eruit. Gordon wil namelijk nooit meer interviews doen en hij is helemaal klaar met de media.'

Lees verder