Gordon, Story, woest

Veronica Superguide logo
Gordon, Story, woest

Gordon overweegt kinderen én relatie met vrouw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Johnny de Mol en Gordon hebben nog wat uit te praten in de nieuwe aflevering van Waar is de Mol?, die vanavond op tv komt. Maar gelukkig is er ook ruimte voor andere persoonlijke ontboezemingen. Zo onthult Gordon dat hij nog altijd een kinderwens heeft!

Maar... that's not all. Hij denkt ook dat een relatie met een vrouw mogelijk 'de oplossing' kan zijn in zijn zoektocht naar de ware liefde. 

Relatie met vrouw

Johnny en Gordon hebben het uiteraard over diens roerige liefdesleven. "Moeten het per se mannen zijn?", vraagt Johnny in een preview, gedeeld door Shownieuws. "Het gaat meer om de persoon, dus het zou ook een vrouw kunnen zijn. Klinkt heel gek, maar misschien is dat wel de oplossing", onthult de zanger. 

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Draagmoeder

Ook koestert Gordon nog altijd een kinderwens. "Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat echt wel kunnen." Daarmee doelt hij op zijn drank- en drugsverslaving. Inmiddels is 'ie al een lange tijd bezig met afkicken, waardoor een eventueel kind weer in zijn leven zou passen. "Ik zou het leuk vinden om wat achter te laten. Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren."

Overval

Het is een beetje wrang om Gordon zo openhartig en ogenschijnlijk vrolijk te zien in Johnny's programma. Deze aflevering is namelijk opgenomen voordat Gordon slachtoffer werd van een brute overval waarin hij werd bedreigd en vernederd. Daar moet hij natuurlijk nog altijd van bijkomen. En toen kwam de roddelpers óók nog over 'm heen en werd hij gisteren weer geconfronteerd met een pijnlijk verlies. Oftewel: het is momenteel even doffe ellende in het leven van Gordon.

Goed om te weten: hij is zijn kenmerkende humor nog niet verloren!

Waar is de Mol? met Gordon is vanavond om 21:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder