Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Johnny de Mol

Johnny de Mol: 'Gordon heeft mij onheus bejegend'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Johnny de Mol heeft in het nieuwe seizoen van zijn interview slash reisprogramma Waar is de Mol? de spreekwoordelijke lucht kunnen klaren tussen hem en Gordon. Die heeft hem in het verleden eens "onheus bejegend" en dat zat nog altijd niet lekker bij Johnny. 

Dat geeft hij vandaag toe in gesprek met De Telegraaf. "Ik had zelf nog een appeltje met hem te schillen. Hij heeft mij twintig jaar geleden onheus bejegend."

Hoe? Wat? Waar?

Uiteráárd willen we details over deze mysterieuze 'onheuse bejegening' die zoveel deed met Johnny. Maar... die blijven uit. "Zonder nu in detail te treden: we hebben daarna wel samengewerkt, maar het heeft altijd in de weg gestaan en ik heb hem nooit vertrouwd", onthult Johnny wel. "Nu nog steeds niet, maar wel ietsje meer, haha."

'Oprechter contact'

In het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? gaat Johnny nu eens binnenslands op reis met BN'ers, zoals Johan Derksen, Fred van Leer en Sylvana Simons. Gordon nam Johnny mee naar een plek die een belangrijke rol speelt in zijn afkicktraject. "Met hem ging ik naar A-Ameland, zoals hij het noemt. Daar heb ik gezien dat het afkicken een enorme strijd is voor hem. Ja, natuurlijk maakt hij eerst twee grappen voordat je door hem heen kan prikken, maar dat is wel gelukt." En even terug naar die fittie: is het nu uitgepraat of niet? Ja! "Het is uitgepraat en we hebben nu een veel oprechter contact. Ik heb hem ook meteen gebeld nadat ik hoorde wat hem is overkomen (de gewelddadige beroving in zijn huis, red.)."

Het nieuwe (en tevens allerlaatste) seizoen van Waar is De Mol? is vanaf vanavond wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. Johnny trapt af met Johan Derksen!

Lees verder