Patty Brard en Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard en Gordon

Patty: 'Gordon heeft zich opgesloten in Gooise villa'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gordons hartsvriendin Patty Brard heeft showbizzveteraan Evert Santegoeds meer verteld over de verschrikkelijk heftige overval en mishandeling die afgelopen weekend plaatsvond in Gordons Amsterdamse optrekje. Hij wil er naar verluidt nooit meer terugkomen.

Gordon werd afgelopen weekend mishandeld, vernederd, bedreigd en beroofd in zijn eigen huis. Inmiddels is er gelukkig al één verdachte opgepakt, maar Privé - die Patty sprak - heeft het vandaag over 'waarschijnlijk drie daders'. Aanvankelijk wilde de presentatrice Gordon bellen nadat ze erachter kwam dat 'ie corona heeft, maar toen hoorde ze het verschrikkelijke nieuws van de gewelddadige overval.

Over zijn toeren

"Toen ik zondag hoorde dat hij corona had wilde ik hem even bellen en vragen of ik wat boodschappen en eten moest brengen”, aldus Patty. "Ik kreeg hem niet te pakken en hoorde later pas dat hij zijn telefoon kwijt was, maar niet hoe en wat er was gebeurd. Dat mobieltje was maar één van de dingen die hij kwijt was..." Gordon was volgens Patty 'nog steeds over zijn toeren'.

Patty: 'Gordon heeft zich opgesloten in Gooise villa'

Nooit meer naar huis?

Als gevolg van deze intens heftige en traumatische ervaring, zou Gordon zelfs niet meer terug willen gaan naar het Amsterdamse huis. Evert Santegoeds: "Het trauma van die zaterdagavond maakt dat Gordon, zoals hij Patty vertelde, ook niet meer terug wil naar de luxe pied-à-terre in zijn geboortestad en zich nu heeft opgesloten in zijn Gooise villa, waar zelfs extra beveiliging voor hem is geregeld om hem weer een rustiger gemoed te bezorgen." Hij gaat een extreem moeilijke tijd tegemoet, denkt Santegoeds. "Toch zal Gordon op den duur zijn angsten dienen te overwinnen. Op zeker moment zal hij hoe dan ook terug moeten keren naar de voor hem traumatische plaats delict omdat zijn beide horecazaken precies daar zijn gelegen."

Lees verder