Gordon, Story, woest

Veronica Superguide logo
Gordon, Story, woest

Gordon beleeft verdrietige dag: ‘hoe onmetelijk ik haar mis’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Och… Vandaag is een heel verdrietige dag voor Gordon. Het is namelijk precies tien jaar geleden dat zijn moeder overleed. De zanger staat in een emotioneel Instagram-bericht stil bij haar overlijden.

"Wat heb ik haar meer dan ooit nodig"

Het is alweer tien jaar geleden dat Gordon afscheid moest nemen van zijn geliefde moeder. Om haar te gedenken, plaatst de zanger vandaag een paar mooie foto’s met dito bijschrift: "Vandaag precies 10 jaar geleden maar voelt als gisteren, helemaal nu. Onuitwisbare mooie herinneringen aan haar grappen en grollen. (…) Mijn mama was er een met een handleiding maar wat heb ik haar meer dan ooit nodig.” Met die laatste zin doelt Gordon natuurlijk op die gewelddadige beroving...

Gordon in woning mishandeld en beroofd

Eind vorige maand werd Gordon in zijn eigen woning mishandeld en beroofd. De zanger vertelde dat hij daarbij werd vastgebonden. Met een mes op zijn keel bedreigden de daders hem met de dood. Gelukkig voerden zij hun dreigementen echter niet uit! Gordon is ervan overtuigd dat zijn moeder daar als beschermengel voor gezorgd heeft: “Volgens mij heeft ze me weer gered twee weken geleden, dat weet ik wel zeker. Dus vandaag zal ik stil zijn, weer kind zijn om haar te laten weten hoe onmetelijk ik haar mis. Forever.”

Gelukkig krijgt Gordon veel steunbetuigingen op zijn bericht. Zoals gezegd, is het een heftige tijd voor de zanger… Hij kreeg immers ook nog te horen dat hij corona heeft én deden er geruchten de ronde dat hij het virus verspreid zou hebben in een bejaardenhuis.

Lees verder