Gordon, Toto en Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon, Toto en Eva Jinek

Gordon onthult 'sneaky' werkwijze Eva Jinek

|
|

Laatste update:

Gordon en zijn nieuwe podcast-partner Don Diablo, met wie hij de DeGorDonDiablo Show-podcast maakt, vinden dat Eva Jinek en haar talkshowredactie een beetje sneaky te werk gingen.

In de nieuwe aflevering van hun podcast beginnen de heren direct over de mediastorm rondom Gordon en zijn nieuwe hondje, dat volgens critici niet gepromoot zou moeten worden vanwege de problemen met het Franse Bulldog-ras. "Jij zei van tevoren al dat je onder de loep gelegd zou worden vanwege je uitspraken, maar wat ik vooral heel grappig vond onder andere is dat er dan een aanvraag komt van Jinek", aldus Don.

Valse voorwendselen?

Een beetje podcastpromotie, daar stonden ze wel voor open. "Daar reageren we dan heel enthousiast op." Volgens Don ging het daarna al snel 'mis'. Eva bleek gewoon te willen snoepen van de Toto-ophef en had niet zo'n zin in Don Diablo! "Waarna ze vervolgens zeggen: ‘Laat die Don Diablo maar thuis en kom dan maar alleen en praat dan eigenlijk alleen maar over je hond en dan mag je ook nog iets zeggen over je podcast.’ Dit is Nederlandse journalistiek, hè?"

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Gordon reageert

Dit viel uiteraard bij Gordon zelf ook niet goed en - surprise, surprise - hij ging niet op Eva's uitnodiging in. "Alsof ik verdomme met mijn hondje aan tafel ga zitten", briest hij. Uiteindelijk ging Eva het onderwerp alsnog behandelen, maar dan zonder Gordon en Toto. Bij haar aan tafel werd zelfs opgeroepen om het Franse bulldogje niet meer te promoten!

Jinek is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder