Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon: ‘Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd’

|
|

Laatste update:

Gordon is een podcast begonnen met dj Don Diablo. In de tweede aflevering van De GorDonDiablo Show bespreken de twee de nasleep van de gewelddadige overval, waar Gordon september vorig jaar slachtoffer van werd. Die is hem namelijk niet in de koude kleren gaan zitten…

Medicijnen om rustig te worden

Gordon liet september vorig jaar weten dat hij in zijn eigen woning is mishandeld en beroofd. De zanger deelde dat hij werd vastgebonden. Met een mes op de keel dreigden de daders hem met de dood. In zijn podcast De GorDonDiablo Show vertelt Gordon over de naweeën van de overval. De zanger heeft angst- en paniekaanvallen gekregen, waardoor de dokter hem medicijnen heeft voorgeschreven. Hij legt uit dat hij de medicijnen neemt “om rustig te worden”. "Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd", vertelt hij.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Gordon wil opnieuw verhuizen

Gordon vertelt ook over zijn “prachtige” penthouse in Amsterdam, waar hij een jaar wil blijven wonen. Hij gaat zich in die periode oriënteren op een andere woning voor hem en zijn veelbesproken huisgenootje: "Maar ik wil misschien helemaal niet meer in Nederland wonen. Ik wil misschien wel naar zuid-Spanje. Ik had ook gekeken in Los Angeles en Miami. Ik heb natuurlijk een huis in Kaapstad, maar daar kom ik ook al 26 jaar en ik moet eerlijk zeggen dat ik Zuid-Afrika best wel moeilijk vind qua economie en veiligheid."

Lees verder