Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Eindelijk: flinke opsteker voor Gordon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is niet alleen maar kommer en kwel in het leven van Gordon. Tussen de fittie met Gerard Joling door kan hij gelukkig ook goed nieuws brengen: het is 'm gelukt om zijn villa in Blaricum te verkopen!

De felle kritiek op zijn Franse Bulldogje Toto en sneren over en weer met zijn ultieme frenemy Gerard Joling en... tja, de eerste grote showbizzfittie van het jaar was alweer binnen. Maar: zoals gezegd komt er nu toch wat goed nieuws tussen alle ellende door! Na meerdere pogingen heeft 'ie eindelijk een koper gevonden voor zijn gigantische villa.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Van de markt

"Het is nog niet bekend voor welk bedrag de zanger de woning heeft verkocht", schrijft Shownieuws. Het programma kreeg van Gordon himself te horen dat de woning nu van de markt is. Het enorme paleis van 471 vierkante meter (!) stond te koop voor 2,9 miljoen euro. Gordon woonde er jaren en kon genieten van een indoor gym, zwembad, acht kamers en een hyperluxe keuken, om maar eens even iets te noemen.

Dolblij

"Hij is dolblij dat hij dit keer is geslaagd", kreeg Shownieuws te horen. "De villa van Gordon heeft namelijk al meerdere malen op de markt gestaan. In 2019 heeft hij een te koop-bord in zijn tuin neergezet en ook in 2016 en 2013 waagde de zanger een poging, maar zonder succes." Waar Gordon nu gaat wonen? Geen idee, maar hij heeft ook woningen in Zuid-Afrika en Amsterdam!

Lees verder