Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon maakt volgers gek met mysterieuze man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6-ster Gordon zit momenteel in thuisquarantaine (maar niet hamsteren hoor!). Toch betekent dit niet dat hij ook echt alleen is. Zou hij dan eindelijk die langverwachte liefde hebben gevonden?

Het is iets waar de entertainer al érg lang op wacht, maar is deze mysterieuze man - die zo te zien een maaltijd staat te bereiden - de man die Gordons hart sneller laat kloppen?

Verwarring alom!

Tja, dat is voor ons een vraag, voor hem een weet. Honderden volgers reageren in ieder geval al uitzinnig en wensen Gordon alle geluk van de wereld met deze man. Maar... is het een nieuwe vlam of niet? Het houdt zijn fans nogal bezig. "Is het echt zo? Of ga je niets meer zeggen?", wil ene Nancy weten. Ook Marjolein eist keiharde duidelijkheid: "help ons nu maar even uit de droom: wie, wat hoe is het?".

Reactie Gordon

Gordon zelf zet geen begeleidende tekst bij zijn foto, al laat hij wel - heel vaag - van zich horen in de comments. "Ja mensen", schrijft de zanger. Oké dan! En zo wordt het mysterie alleen maar groter natuurlijk! Verder post hij ook nog een emoji met hartjesogen, oftewel: the plot thickens...

Gordon maakt volgers gek met mysterieuze man

Coronacrisis

Terug naar belangrijkere zaken: de wereldwijde crisis als gevolg van de corona-uitbraak. Dit heeft ook voor Gordon directe, zakelijke gevolgen. Zo moest hij uiteraard zijn horecazaken sluiten, maar corona gooit voorlopig ook roet in zijn tv-jobs. De nieuwe talkshow met Patty Brard kan bijvoorbeeld niet meer doorgaan. Althans: voorlopig niet.

Lees verder