Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Emotionele Gordon lucht zijn hart: klaar met ‘zweverig gelul’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gordon Heuckeroth komt vandaag met een emotionele hartenkreet op zijn instagram. Want hoewel hij vandaag op de kop af 8 maanden zónder alcohol en drugs door het leven gaat, "is het van binnen maar niet op orde". 

Gordon zit de laatste weken 'heel slecht' in zijn vel, schrijft hij op Insta. En dat terwijl hij eerder nog zo enorm blij was met zijn transformatie! "Ik weet dat ik nooit meer terug wil naar mijn oude leven maar buiten de buitenkant die shined is het van binnen maar niet op orde. Ik deel dit omdat ik andere mensen wil blijven motiveren om net als ik vast te houden en door te gaan."

Gordon 2.0

Het nieuwe, cleane leven van Gordon leverde 'm tot nu toe al veel lof op. Zo maakte hij veel indruk met zijn vertederende ouderenprogramma 100 Jaar Jong en krijgt hij binnenkort gewoon een dagelijkse talkshow op SBS6. Toch mist er nog iets in het leven van de presentator. Een vriendje. "Wat zou het makkelijker zijn met iemand naast je die je steunt en je liefhebt voor wie je bent.

'Zweverig gelul'

Gordon zegt dat hij echt wel veel steun ervaart van vrienden, familie en fans, maar: "die kunnen de leegte in mijn hart maar niet opvullen". Het zit 'm effe niet mee. "Ik ben ook zo klaar met al dat zweverige gelul van ‘eerst van jezelf houden’. Pffff, nou dat doe ik hoor, al heel lang, anders was ik nooit zover gekomen. Maar als BN’er is het vrijwel onmogelijk om sowieso iets op te bouwen met iemand. Kortom ik doe deze strijd alleen en ga het verdomme niet opgeven.

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder