Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon maakt indruk met transformatie-foto: voor en na afkicken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gordon gaat al tijden clean door het leven. Wanneer hij even twijfelt of 'ie wel de goede keuze heeft gemaakt om af te kicken van drugs en alcohol, kijkt hij naar één bepaalde foto die hem weer het nodige vertrouwen geeft.

En die foto - met daarnaast een beeld van hoe hij er nu uitziet - zette hij gisteren op Instagram.

Reacties

Gordons volgers en fans spreken massaal hun steun uit onder de post. "Je lijkt wel 10 jaar jonger joh!", reageert één volger. Een ander: "zo knap dat je dit doet en blijft doen! Van jezelf houden is zooooo moeilijk". Ook BN'ers laten weten dat ze het knap vinden dat Gordon zijn herstel volhoudt. "Bam! Dat is pas top!", vindt Lieke van Lexmond. Daarnaast reageren Monique Westenberg en Jim Bakkum met een stel bemoedigende emojis.

Gordon

De presentator, die inmiddels al 222 dagen clean door het leven gaat, zit ook weer helemaal op zijn plek bij SBS6. Recent maakte hij daar het succesvolle ouderenprogramma 100 Jaar Jong en momenteel is 'ie elke week samen met Patty Brard te zien in het reisprogramma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Je weet wel, dat programma waarin Gordon een gewichtje aan zijn piemel hangt. AD-columniste Angela de Jong vond de eerste aflevering alles behalve geslaagd...

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd is wekelijks op maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder