Gordon en Koosje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Koosje

Koosje (103) begraven met foto van Gordon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Koosje Heikoop, één van de sterren uit Gordons ouderenprogramma 100 Jaar Jong, overleed vorige maand. Ze bereikte de zéér respectabele én indrukwekkende leeftijd van 103 jaar en Gordon liet zó'n indruk achter, dat ze een foto van 'm meenam in haar kist.

Dat onthulde het AD gisteren. Gordon zelf heeft inmiddels ook van zich laten horen. "En dan lees je vlak voor het slapen dat die lieve Koosje een foto van ons samen mee haar kist in nam", schreef hij gisterenavond laat op Instagram. "En ja dan breek je, gewoon omdat je van iemand kan houden na slechts een paar ontmoetingen."

Gordon en Koosje

Wat ons betreft was de kwieke Koosje een absoluut hoogtepunt van 100 Jaar Jong, een programma dat we sowieso hoog hebben zitten - Gordon overigens zelf ook, en terecht! Koosje maakte indruk door haar vitale voorkomen (oefeningen doen tijdens het koken, bijvoorbeeld) en verraste ons met scherpe opmerkingen en een vertederend lieve uitstraling. "Ik ben zo vereerd en ik hou me vast aan haar tomeloze energie", gaat Gordon verder. "Want man wat heb ik het moeilijk soms, het alleen zijn nekt me steeds meer maar ik blijf sterk al is het maar omdat ik het aan mezelf beloofd heb.

100 Jaar Jong

Eerder - toen hij net te horen kreeg dat Koosje er niet meer was - plaatste Gordon ook al een emotioneel eerbetoon aan zijn geliefde honderdplusser. "Ik ga haar nooit vergeten en nog heel vaak aan haar denken op de momenten dat ik zelf het even moeilijk heb want dan denk ik aan haar energie en doorzettingsvermogen en weet dan dat het goed komt", schreef hij toen. Awww...

Lees verder