Glennis Grace

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Glennis Grace

Glennis Grace treedt binnenkort gewoon weer op 

|
|

Laatste update:

Ondanks alle ophef rondom haar vechtpartij in een supermarkt is Glennis Grace gewoon van plan om binnenkort weer op te treden. Dat laat haar management aan RTL Boulevard weten. 

Overtuigd

De zangeres is er zelf van overtuigd dat ze niks verkeerd heeft gedaan en dat er helemaal geen strafbare feiten zijn gepleegd. Ze gaat er dan ook van uit dat het onderzoek goed zal aflopen. Glennis heeft er zelfs zo veel vertrouwen in dat ze 26 maart van plan is om op te treden in The Harbour Club, ook al staat het concert nog niet op de website vermeld.

Reacties

Het team achter Ladies of Soul, waar Glennis deel uit maakt, liet zich deze week voorzichtig uit over de aanhouding van Glennis: "Het is niet aan ons om hier nu iets over te zeggen.” En Edsilia Rombley, die ook deel uit maakt van Ladies of Soul, liet weten: Ik vind het verschrikkelijk allemaal.

Vechtpartij

Glennis Grace kwam in opspraak na een vechtpartij in de supermarkt. Zelf vond ze dat allemaal wel meevallen, maar de politie neemt dit wél serieus en heeft haar enkele nachten vastgehouden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder