Glennis Grace

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Glennis Grace

‘Glennis Grace nog steeds vast na supermarktgevecht’

|
|

Laatste update:

Zangeres/TVOH-coach Glennis Grace zit nog steeds in de cel, nadat ze zaterdagavond werd aangehouden in een supermarkt. Volgens de advocaat van Glennis Grace wordt ze ervan verdacht dat ze medewerkers heeft geschopt, geslagen en geduwd.

Aran Bade vertelde in RTL Boulevard meer over de achtergrond van de arrestatie. Volgens Bade liep Glennis’ zoon Anthony met een elektronische sigaret de winkel in, en werd hij hierop aangesproken. Schijnbaar brak er hierna een opstootje uit, waardoor Anthony met een gehavend gezicht thuiskwam bij zijn moeder.

Glennis ging verhaal halen in de supermarkt, waarna de gemoederen hoog opliepen. Volgens Glennis’ advocaat werd ze uitgelachen, waarna ze iemand geduwd zou hebben. Volgens de advocaat heeft de zangeres niemand geschopt of geslagen.

'Glennis Grace nog steeds vast'

Volgens Bade is er tijdens het incident op een inbraakalarm gedrukt, wat aangeeft dat de situatie behoorlijk heftig werd. Volgens de verslaggever zitten Glennis en Anthony nog steeds vast, terwijl de politie de beelden van de bewakingscamera’s onderzoekt. ‘We horen dat de politie de bewakingsbeelden heel goed wil bekijken. Als Anthony misschien wel is begonnen met het gevecht, dan ligt de bal heel ergens anders.’

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder