Ladies of Soul

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ladies of Soul

Ladies of Soul laten van zich horen na aanhouding Glennis Grace

|
|

Laatste update:

Het team achter Ladies of Soul, de muziekformatie waar Glennis Grace sinds 2013 deel van uitmaakt, komt met een soort van reactie op de aanhouding van de zangers.

Hoewel men niet inhoudelijk op de zaak ingaat, laat het team achter de groep in een verklaring weten dat het incident waar Glennis bij betrokken is "vervelend is voor alle betrokkenen". Dat staat in het statement dat eerder vandaag naar buiten werd bracht. "Het is niet aan ons om hier nu iets over te zeggen", meldt de producent van de show.

Ladies of Soul

Ladies of Soul 2022 staat gepland op 23 en 24 september in de Ziggo Dome. Het wordt het eerste optreden van de groep sinds de coronacrisis. Meerdere concertreeksen moesten de afgelopen twee jaar worden gecanceld vanwege de lockdowns. De kaartverkoop is al gestart. Of er wat gaat gebeuren met Glennis' positie in de groep, als gevolg van de aanhouding, is nog niet bekend.

De gelegenheidsband, die gemiddeld een keer per jaar een rits optredens geeft, bestaat sinds 2013 uit Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Tot 2017 zat Trijntje Oosterhuis daar ook bij, maar zij stapte eruit.

Glennis nog altijd vastgehouden

Uit de laatste update die we kregen, bleek dat Glennis in ieder geval toen nog altijd vastzat. Volgens het ANP is daar nu nog niets veranderd: ze wordt nog altijd vastgehouden door de politie vanwege een incident in een supermarkt in Amsterdam. Het gaat om een geweldsincident, maar verder heeft de politie nog geen mededelingen gedaan. De zangeres werd samen met haar 15-jarige zoon gearresteerd na een vermeend gevecht. Volgens haar advocaat heeft ze een supermarktmedewerker geduwd.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder