Glennis Grace in Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Glennis Grace in Jinek

Glennis Grace breekt tijdens interview Eva Jinek

|
|

Laatste update:

Een verdrietig en emotioneel moment gisteren in Jinek: Eva liet screenshots zien van zéér racistische teksten die Glennis Grace veelvuldig ontvangt en de zangeres hield het niet droog.

Glennis zat aan tafel om te praten over haar expose-actie van eerder deze week. Ze gooide de gegevens van een 13-jarige racist op straat nadat hij haar de meest verschrikkelijke privéberichten stuurde. Bij Jinek gaf Glennis aan dat ze de jongen nog ruim de tijd had gegeven om op zijn uitspraken terug te komen, maar uiteindelijk gebeurde er niets en ging ze toch over tot 'exposen'.

In tranen

Vervolgens showde Eva nog meer racistische berichten die Glennis de afgelopen tijd ontving. Ze dacht dat het haar niet meer zou raken, maar bij het zien van de teksten breekt Glennis toch. "Dan verbaas ik me erover dat het me wel nog raakt. En dat is fucked up."

Strijd tegen racisme

Glennis zou graag nog in gesprek willen met de 13-jarige jongen. "Waar zijn de ouders? Hoe kan het dat je zulke taal uitspreekt naar iemand die je totaal niet kent? Ik word er heel verdrietig van." Tot nu toe heeft ze geen contact kunnen krijgen met hem of zijn ouders. Maar de strijd tegen racisme gaat - ook in Jinek - onverminderd door. "Ik doe het niet alleen voor mezelf. Ik strijd al heel lang voor racisme."

Jinek is elke werkdag rond 22:10 uur te zien op RTL 4.

Lees verder