Gemist: Voetbal Inside neemt in stijl afscheid van RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Voetbal Inside neemt in stijl afscheid van RTL

Gemist: Voetbal Inside neemt in stijl afscheid van RTL

|
|

Laatste update:

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp namen gisteren afscheid van RTL. En dat deed het spraakmakende trio natuurlijk helemaal in stijl!

Gerard Joling

Gisteravond was de laatste VI Oranje Blijft Thuis te zien op RTL 4. Naast het spraakmakende trio, namen ook Gerard Joling en Jan Boskamp plaats aan tafel. Behalve over de gespeelde WK-finale, ging het natuurlijk ook over het afscheid van RTL. “Ik heb wel eens gezegd: we gaan van de ene naar de andere kutzender”, aldus Johan, die eerder op de avond al meldde dat het vertrek weinig met hem deed. “Op RTL 7 werd afgezien van wat wij deden weinig uitgezonden wat mij interesseerde. Veronica kijk ik ook niet, behalve Hawaii Five-0.” En bedankt!

Geen zin

Johan herhaalde ook nog maar eens dat de mannen totaal geen zin hadden in VI Oranje. “Wij zagen dit programma niet zitten. De directie van RTL wel. Ze hebben wel gelijk gekregen. Wat je ook doet, er kijken altijd erg veel mensen naar ons. Soms begrijp ik dat niet helemaal. Ik heb alleen de uitzendingen gezien waar ik niet in zat en die vond ik niet zo sterk”, grapte hij. Over RTL zelf volgden geen harde woorden. “Daar kan ik niets naars over zeggen”, aldus Johan, die ruim 21 jaar te zien was bij RTL.

Wilfred had geen afscheidswoorden. Wel twitterde hij voorafgaand aan de uitzending over de laatste show. Daarin bedankte hij zijn collega’s voor de prettige samenwerking. De laatste aflevering van VI Oranje Blijft Thuis trok in totaal 562.000 kijkers.

Op 10 augustus beginnen Wilfred, Johan en René met Veronica Inside. De show is vanaf dan elke maandag- en vrijdagavond te zien op Veronica!

Lees verder