Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island

Gemist: Temptation Island kijkers walgen van Zach

|
|

Laatste update:

Ja hoor, de tweede relatie op Temptation Island valt in duigen. We zagen het al aankomen en gisteravond was het dan zo ver: Zach geeft zich over aan de verleiding. De kijkers zijn niet te spreken over zijn acties op het eiland. 

'Fuck it'

De Zach-show was weer in volle gang gisteravond. Vorige aflevering nodigde hij de vrijgezelle Romee uit bij hem in bed te komen slapen. Hij heeft daar wel een uitleg voor: "Ik wilde gewoon testen of ik naast een mooie meid kon liggen, zonder dat ik iets seksueels doe". Nou chapeau Zach! Zijn vriendin Simone is anders niet zo blij met deze beelden. "Voor mij is het vreemdgaan", zegt ze resoluut na het kampvuur. Ook Zach is niet blij met zijn beelden. Hij vindt dat Simone hem voor schut zet en niet als een echte man behandelt. Hij geeft Simone wel erg vaak de schuld van alles, iets wat de kijkers ook helemaal niet aanstaat. Na zijn 'slechte' beelden gaat Zach helemaal los en duikt hij weer met Romee het bed in. Dit keer gaat het wel verder dan alleen naast elkaar liggen..."Op een gegeven moment dacht ik echt gewoon fuck it", verklaart Zach.Die woorden neemt hij wel heel letterlijk. 

Kwade kijkers

We verbazen ons elke week weer over de rare uitspraken die de mannen maken. Hoe de kijkers eerder uitvielen over Arda, gaan ze nu helemaal tekeer tegen Zach. "Als Zach praat, vind zelfs Rick het op een gegeven moment genoeg", lacht een van de kijkers op Twitter. Hij zorgt wel elke week voor hele goeie televisie! Zo erg dat er getwijfeld wordt aan de oprechtheid van het stel. Hoe zit het nou precies met die twee?

We zijn allemaal zeer benieuwd naar de dreamdates volgende week! 

Temptation Island zie je elke woensdag om 20:30 op RTL 4 of op Videoland waar je ook 1 aflevering vooruit kunt kijken.

Lees verder