Zach Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zach Temptation Island

Temptation Island Zach speelt gevaarlijk spel: 'ik wil je hard neuken'

|
|

Laatste update:

De fans kunnen zeker niet meer klagen dat het een saai seizoen is. Nadat Arda zijn vriendin Elke bedroog, gaat nu ook Zach de fout in. In de aflevering van gisteravond speelt hij wel een heel gevaarlijk spel met verleider Romee. 

Er staat niks op beeld, dus er is niks gebeurd

De vriend van Simone zette bij het eerste kampvuur al zijn enige joker in, omdat hij in bed had gelegen met Romee. Dat betekende dat zijn vriendin bij het kamvuur geen beelden te zien kreeg. Toen verwachtten we al dat hij de verleiding niet heel lang zou kunnen weerstaan. En ja hoor! Zach flirt via de Ipad (want dat kan de camera niet zien natuurlijk) met zijn favoriete verleider. "Ik wil je hard neuken", typt hij, waarna de twee een plan bedenken om ongezien hun 'ding' te kunnen doen. Het blijft niet bij alleen een plan... Al snel horen we (ja, jammer genoeg heeft de camera dit niet gezien) hoe er gekust wordt. En Romee blijft ook gezellig bij Zach slapen. "Er staat niks op beeld, dus er is niks gebeurd", grapt hij na de make-out sessie. Nou, dat heeft hij flink mis! Oei Oei Oei, de joker kan niet meer gebruikt worden hè Zach. 

De confrontatie 

De koppels kregen deze week ook de kans om een van de verleiders van het andere eiland te confronteren. Alleen Zach en Elke pakten deze kans. Bij de confrontatie tussen Elke en Eline (waarmee haar Arda een wilde nacht beleefde), was de spanning om te snijden... "Ik zou superveel willen zeggen, maar dat heeft toch geen nut, dus ik heb maar 1 vraag voor je. Dat is of jij met Arda een relatie wil na Temptation?", vraagt Elke aan de gespannen verleider. Eline had eerder al aangegeven dat ze Arda alleen zag als een vakantieliefde en niets meer, dus dit is ook hier haar antwoord. 

Rebound Amber

Arda heeft veel spijt van zijn acties. Nu Eline hem niet meer moet, zoekt hij maar het comfort bij Amber, een van de andere vrijgezellen. Dat vinden de anderen op het eiland hilarisch! "Hoe kan je zo hersenloos zijn, dat je gewoon niet verder na kan denken dan met je geslachtsdeel", lacht Felicia. Ook Eline heeft gemerkt dat het tussen haar en Arda wel klaar is en ze verhuist weer naar de meidenkamer. 

Nog meer schade

Ook Karim en Roshina's relatie is aan het wankelen. "Ik ben hier gekomen om mijn relatie te helen, en nu heeft het nog meer schade opgelopen dan dat het had", zegt een emotionele Karim. Hij vindt dat zijn vriendin hem niet genoeg vertrouwt, terwijl hij niets fout heeft gedaan. Roshina hoopt nog wel dat de twee de relatietest overleven. We blijven duimen!

Temptation Island zie je elke dag om 20:30 uur op RTL 4. Of op Videoland waar je ook 1 aflevering vooruit kan kijken!

Lees verder