Jim Bakkum keert terug als stripper in Onze Jongens In Miami

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jim Bakkum keert terug als stripper in Onze Jongens In Miami

Gemist: Jim Bakkum over Onze Jongens In Miami bij Beau

|
|

Laatste update:

Bij Beau schoof Jim Bakkum gisteravond aan om te vertellen over zijn nieuwe theatertour én natuurlijk Onze Jongens In Miami!

Bakkum is zich ervan bewust dat de romantische strippercomedy gezien wordt als luchtig vermaak, maar het filmen van Onze Jongens in Miami was wél acht maanden lang afzien. Buikspieren waar je een baksteen op kunt breken krijg je alleen als je keihard traint.

Jim zelf zul je niet horen klagen, maar zijn vrouw Bettina zat in de luiers terwijl Bakkum in de sportschool aan het beunen was, dus voor haar was het eigenlijk nóg zwaarder. Nou ja, op de langere termijn plukt ook zij de vruchten ervan, denken we dan maar.

Naast het vervolg op Onze Jongens komt Jim begin 2020 ook met een theatertour: Klein. In het kader hiervan zong Jim het nummer Lijmen van Maaike Ouboter. In Klein brengt Jim Bakkum een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes, met alleen een piano als begeleiding.

Onze Jongens In Miami

In Onze Jongens In Miami gaat het er natuurlijk een stuk minder ingetogen aan toe. Jorrit (Bakkum) en Bas (Martijn Fischer) willen een stripclub openen in Miami, maar ontdekken tot hun afschuw dat hun nieuwe pand op instorten staat. Ze vliegen hun collega-bouwvakkers Thijs (Juvat Westendorp) en Boris (Malik Mohammed) in om de tent op te knappen én sexy te dansen, dat spreekt voor zich.

Barbara Sloesen, die Jorrits vriendin Katja speelde in de voorganger keert niet terug… Wel speelt Eva van de Wijdeven een exotisch danseres die Jorrit het hoofd op hol brengt. Onze Jongens In Miami draait vanaf 30 januari in de bioscoop. De eerste film, en heel veel andere goede comedy's kun je checken op Videoland.

Lees verder