Onze Jongens doet het goed over de grens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onze Jongens doet het goed over de grens

Onze Jongens doet het goed over de grens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jim Bakkum die uit de kleren gaat, in Nederland zijn we niet de enigen die willen zien hoe hij dat klusje klaart. De film Onze Jongens scoort ook in het buitenland.

Nederlandse Magic Mike

De ‘Nederlandse Magic Mike’ wordt de film genoemd. In de Amerikaanse Cosmopolitan wordt gesproken over de prachtige mannen met hun bijbehorende sixpacks in de film. Juvat Westendorp, Tarikh Janssen, maar vooral Jim Bakkum doen het goed over de grens. Een editor van de site Elite Daily deed de acteur zelfs een aanzoek.

Onze Jongens

Onze Jongens gaat over Jorrit. Hij heeft zijn ex-vrouw en vooral zijn zoontje zwaar teleurgesteld, zo merkt hij wanneer hij terugkomt in Nederland. Hij gaat aan de slag bij het bouwbedrijf van een vriend, maar hij en zijn collega’s merken dat hun lichamen meer enthousiasme opwekken dan hun klusskills. Ze besluiten professioneel te gaan strippen, wat werkt voor de zaken, maar wat minder voor het privéleven van Jorrit.

Jan Kooijman

Johan Nijenhuis, de regisseur van Onze Jongens, deed eerder deze week uit de doeken dat Jan Kooijman de inspiratie was voor de film. Helaas houdt Kooijman zijn kleren aan in de film, anders waren de reacties uit het buitenland wellicht nog enthousiaster geweest. Onze Jongens draait nu in de bioscopen.

Lees verder