Ranking the Stars Viktor Verhulst Paul de Leeuw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ranking the Stars Viktor Verhulst Paul de Leeuw

Gemist in Ranking the Stars: ‘Hou je bek en bef me’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Ranking the Stars staat bekend om zijn harde grappen maar gisteravond ging het er nóg schunniger aan toe. Viktor Verhulst stond even met zijn mond vol tanden en wist niet wat hij hoorde van zangeres Merol!

Savage Viktor Verhulst

Het gemis van Gouden Televizier-Ring winnaar Martien Meiland is nog steeds voelbaar, maar de andere deelnemers van Ranking the Stars bijten ook prima van zich af tegen presentator Paul de Leeuw. Vooral Viktor Verhulst bewijst dat hij lang niet zo kindvriendelijk is als zijn vader Gert Verhulst. Sterker nog, hij heeft best wel een hekel aan kids.

Merol songteksten

Viktor beledigt Anny Schilder tot op het bot en neemt ook Merol op de korrel over haar venijnige songteksten. Daar kan ze maar één reactie op geven!

Wat er na de uitzending gebeurde tussen Viktor en Merol is niet bekend. De deelnemers van deze uitzending waren Keizer, Ryanne van Dorst, Anny Schilder, John de Wolf, Patricia Paaij, Miljuschka Witzenhausen, Steven Brunswijk, Roy Donders én Merol. 

Ranking the Stars wordt iedere woensdagavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 5. Je kan de aflevering terugkijken op RTL XL.

Lees verder